Aankomst
Vertrek
Personen

Welkom bij Bed & Breakfast "Bij Ons Naast"

Click here for English

B&B Bij Ons Naast is een gastvrije bed and breakfast gelegen in het hart van het pittoreske Nuenen in Noord-Brabant. Onze bed and breakfast ligt op loopafstand van alle bezienswaardigheden van het dorp, zoals het Van Gogh Village Museum, 2 Michelinsterren restaurant "De Lindehof" en diverse locaties die door Vincent van Gogh op het doek zijn vastgelegd. Ook zijn er in de omgeving veel natuurgebieden te vinden, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of paardrijden. Eindhoven ligt op slechts 10 minuten rijden ook "om de hoek". Kortom Nuenen is een perfecte bestemming voor een weekendje weg of een langer verblijf!

Onze B&B bestaat uit één zelfstandig en luxe appartement, ingericht in een warme en moderne stijl, en bestaande uit een slaapkamer met aansluitende badkamer, aparte woonkamer en een volledige ingerichte keuken. Bij mooi weer kunt u zelfs, via de openslaande deuren, gebruikmaken van uw eigen terras met picknik-tafel. U kunt voor de deur (gratis) parkeren, heeft u eigen entree, kunt gebruikmaken van (gratis) snel WiFi en genieten van Nespresso koffie.

Omdat u "bij ons naast" logeert, onder hetzelfde dak, kan het zijn dat u ons af en toe hoort of onze kinderen in de tuin spelen.